Головна » 2013 » Квітень » 11 » Кого представляє Олександр Неділько?
16:06
Кого представляє Олександр Неділько?

             

В 1990-1993 роках я був головою Кіровоградської регіональної організації "Союз Чорнобиль". Тоді до мене в офіс частенько навідувались представники спецслужб (нагадаю СССР руйнувався з катастрофічною швидкістю, але КГБ це не лякало, їм треба було мати своїх інформаторів кругом, ось тоді від одного з цих працівників я вперше почув прізвище Неділько). Той настійливо пропонував мені взяти його на роботу, я відмовився, по-перше, що не знав цієї людини, по-другу штатний розпис був затверджений конференцією (мушу сказати, що тоді ми самі собі гроші заробляли в своїх кооперативах). 
!2 березня 1993 року я склав повноваження, замість мене обрали комсоиольського апаратчика Володимира Руденка (не буду нічого про нього писати оскільки він покійний) Ось від Володимира я вдруге почув про електрика Інгульської шахти Олександра Неділька). Володимир скаржився, що Олександр заважає йому працювати, що він з 1986 року стукач КДБ- СБУ. Мене це мало цікавило, бо ще 20 березня 1993 року в кабінеті Президента СЧУ Юрія Андреєва я написав заяву про вихід із "Союзу Чорнобиль" у зв'язку з незгодою з "андреєвським курсом" (в той час Юрій відверто лягав під лідера Компартії України Петра Симоненка і , по-суті, лінчував усіх незгодних).
Врешті-решт Руденку це набридло і він кинув штамп і печатку заступнику начальника "чорнобильського" управ-ління області Миколі Чигрину (в 2002-2006рр. міський голова Кіровограда). В березні 2000 року Микола Станіславович зібрав чорнобильський актив області і повідомив, що готується конференція, а поки що слід підготувати її і запропонував організувати оргкомітет і доручити провести її Олександру Недільку.
З такою постановкою питання всі погодились, а уже в чергову чорнобильську річницю (тобто через місяць) Неділька оголосили головою, тишком-нишком Чигрин в своєму кабінеті вручив Олександрові (без конференції та виборів) печатку і штамп оранізації. Тобто, по суті Олександр Миколайович Неділько представляє одну людину, до того ж не чорнобильця, Миколу Станіславовича Чигрина. 
Олександр Неділько, закінчивши 2 курси відділу правознавства кооперативного технікуму ім. Сая оголосив, що він "юрист з вищою освітою" за фаховим рівнем "молодший спеціаліст" (я думаю рівень такої освіти оцінять чорнобильці). Мушу сказати, що в 2009-2012 роках я працював викладачем, деканом інституту "Україна "в Кіровограді, то дипломи
таких юристів ми оцінювали до рівня ПТУ і випускників технікуму Сая брали на 1 курс, тоді коли випускників інших тезнікумів брали на 2-й, а то і 3 курс за скороченою програмою. Ось такий рівень диплому Неділька.
Тобто це звичайний товарознавець з юридичним ухилом, але не юрист фактично. Але, ставши дипломованим Олександр Миколайович ніг під собою не відчував, хоча таких юристів дають на довісок до коробки сірників. Тепер уже пан Неділько, точно як в приказці: "Буде з пана хам, а ось чи буде з хама пан?". Як кажуть росіяни, что хочу, то и ворочу (продовження буде).

Колесников Сергій Вікторович, учасник ЛНА на ЧАЕС 1 категорії (в/ч 73413),член Національної Спілки письменників України

Переглядів: 489 | Додав: Анна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: